Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Kedves olvasó!!!

 

Ha bármi kérdésed van a lovakkal kapcsolat , hogy tisztítsd kia patáját, hogy nyergeld fel stb.   Akkor ide írd le nyugodtan!! Ne azon aggódj , hogy a kérdésed ciki avagy nem ciki!!

Ne arra gondolj , hogy az osztálytársaid vagy a barátaid kiröhögnek azért mert nem tudsz valamit  e csodás lényekről!!

Ha mégsem mersz kérdezni akkor viszont nem röstelld az erőfeszítést!!

Könyvet a kézbe!!

Ha viszont nem szeretsz olvasni akkor viszont írj ide!!

Nem szégyen!!

 

Puszy:      A Szerkesztők

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

For instance of Blood Pressing

(AAmewoxygrooge, 2018.10.11 23:54)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/quelle-difference-entre-le-viagra-et-le-cialis/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertdrype, 2018.07.21 01:33)

The prostate related is the central section of a male's the reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate related is located just before the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is usually really miserable and inconvenient to the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.Prostate infection, often known as prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 yrs . old. Infections in the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of all types of prostate infection. It is brought on by bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition associated with a particular defect within the gland and the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be caused by trauma for the urinary tract or by infections received from other regions with the body. A patient may go through testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal in the prostate defect as well as making use antibiotics and NSAIDs to take care of the soreness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not to establish the causes of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable diet is important. These are some with the actions you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for our health and wellbeing and it will also keep the urinary track clean.

2. Some studies declare that a couple of ejaculations weekly will help to prevent prostate type of cancer.

3. Eat steak sparingly. It has been shown that consuming more than four meals of beef per week will heighten the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most crucial measure to take to ensure a healthy prostate is always to choose regular prostate health screening. If you are forty years old and above, you should select prostate examination at least per year.

rosz oldal

(KÚRVA, 2011.12.19 21:17)

tök fasz oldal

akadályok

(Szerky, 2010.02.28 13:52)

Kedves Anna! Vannak a kavalettik, vizesárkok,

semmi

(Szerky :D, 2010.02.20 17:09)

Kedves Niki!!
Nem mindig tudok válaszolni mert nekem sok a dolgom és kötelezett ségeim vannak!!
Egyépként meg ha jobbra akarsz kanyarodniakk huzodd a jobb kantárt és a bal lábaddalugymond rugod a lovat!!ugyanez ha balra csak a másik lábakkal!!!
És nem kell megsértődni ha nem yrnék vissza egyhamar!!

csalódtam*-*

(niki, 2010.02.18 18:13)

a választ köszönöm....

ciki kérdés..*-*

(Niki, 2010.02.07 11:29)

Hello!
Én nem régóta lovaglok (féléve) és azt akarnám megtudni hogy ha a pacit jobbra vagy pl balra akarom fordítani vagy nagykört csinálni akkor a kantárt arra fele húzom és a lábammal mitcsinájjak?a másik lábbammal böködjem vagy micsoda? nem értem.
segítsetek nekem!
ezt a kérdést nem mertem megkérdezni senkitől mert úgy gondoltam ezt egy lovasnak tudni kell és nagyyon ciki!
köszi ha válaszoltok!
Nikóca

akadályok

(Anna, 2010.02.07 10:17)

Sziasztok.
Lehetne egy kérdésem?-méghozzá az, hogy milyen fajta akadályok vannak pl:vízesárok,triplebar és még?

.......

(Szerkesztő, 2009.12.31 17:09)


Akinek van lova, aki lovagol, és aki ló fan azt érdeklik a lovak! (És mi az hogy: Klassikusan nem érdekelnek a lovak?) És a lovaknak köszönhető hogy elkezdtek közlekedni kerekes járművőn. És tudsz ügetni, léptetni, vágtázni, galoppozni, díjlovagolni, díjugratni vagy egyáltalán lovagolni? Úgyhogy gondold meg hogy mit irogatsz. És egyépként is csak mert neked nem tetszik az oldal azt tartsd meg magadnak! Másnak attól még tetszhet! (MIndenki saját magából induljon ki!!!!!!!!!!!!!!!!!)

mittom én

(faszomat tudom, 2009.12.30 18:05)

császtok szar az oldal és egyépéknt is ki a szart érdekelnek a lovak??hát engem klasszikusan de egyáltalán nem!Ugyhogy ezt a baszott szar oldalt töröljétek le vagy letöröltetetm én!!

nem

(nem , 2009.09.26 13:35)

FIGYELM!!!!!!!!!!!!!!
2009 SZEPTEMBER.27 nem müködik de látogatni lehett
SZERKEZTŐ

változás

(változás, 2009.09.26 12:06)

12 00 - 13-00 ig szunet
Kedves lilla nagy on jó a kérdés minden sport alapja a dijlovaglás.
az akadályra ugy tudod ráinni a hátasod hogy csak te és a lovad van az arénában semmi más az akadály közepére céloz a szemeddel és elötte számold ki a vágtaugrásokt kb-re.
majd hA ODAÉRSZ HATÁROZOTT CSIZMA MOZDULAT és át mentél az aladályon
SZERKESZTŐ

ugratás

(Lilla, 2009.09.26 12:01)

Helo csak azt akarom kérdezni ugratással kapcsolatban, hogy hogyan lehet helyesen rávinni a lovat az akadályra?
Előre is köszi:Lilla

albinó

(albinó, 2009.09.26 11:46)

Kedves REBI a kérdést már máshol sokan kérdezték.
nagyon sok lófajta van a világon de a legritkább hátas az albínó.
egy retentően ritka faj és mindene fehér mint a hó a szeme pedig piros=).
izgatottan várjuk a következő kérdést tőled és bárkitől
SZERKESZTŐSÉG

kérdés

(Rebi, 2009.09.26 11:42)

melyik a legritkább lófajta
kérlek váloszaljanak