Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


   a lovas   sport    rendkívül érdekes!!! sok fajta sportág van:pl  díjlovaglás, dijugratás , galopp military,síkfutás, és még jópár érdekes fajta van     hhogy  kicsit  érthetőbb     legyen   mi    is        az a : military: a military az egy olyan lovas sportág amelyben egyszerre ugranak és van benne egy kis tereplovaglás is!!! hogy miért van benne tereplovaglás?mert a ló és a lovasa olykor erdőbren is ugrattya  meg   az      akadályt!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szerkesztő

(szerkesztő, 2009.08.11 14:48)

va valami gondod van még akkor a :Ha bármi gondod kérdésed van ide írj!! -Menübe írj!!

szerkesztő

(szerkesztő, 2009.08.11 14:03)

ha bármi gondodvan a lovak világában nyugottan irj=) bármikor akár este 11-kor vagy bármikor!!

--köszi--

((--((--Petra--))--, 2009.08.11 11:10)

Köszi szépen,legközelebb megpróbálom:)

Kedves petra

(szerkesztő, 2009.08.10 18:49)

Kedves Petra!!!
ebbe a lovas ugymond csapdába egyszer mindenki bele esik:Idegesen rakja le a lábát:akkor azért mert érzi rajtad hogy feszült vagy nem érzi a biztönságot a két kezed között!bróbáld elhitetni hogy te csakis jót akarsz és nem lessz semmmi baj!=) Ha nem aggya fel a lábátdőld egy kicsit neki és emeld fel a hangod azzal a vezégyszóval hogy Pl:csillag vagy épp ami a ló neve!! nos az hogy ne félj bizz meg a lovaddba és néh amig nem vagy tapasztalt annyia hivj valakit hogy nézze a fül tartását de bízz a lovadba!!!
Remélem megfogadod ezeket a tanácsokat: puszi alomlovak.eoldal.hu

Patakaparás

(--((--Petra--))--, 2009.08.10 11:18)

Helló!

én már lovagolok pár éve,de csak az utolsó hónapokban jutottam el a felszereléshez.Leszerelést már sokszor csináltam,de fel-t még nem.Ez sokkal nehezebb...a kantárt már megoldom,a nyerget is,a fáslit is,a csutakolást is,de a patakaparás nem megy..vagy nem aggya fel a lábát,vagy idegesen lerakja.meg kicsit félek is hogy megrúg,mert netán fáj a lába..
LÉgyszi adjatok tanácsot!!

Köszi : Petra